Opret indsamling Opret din egen indsamling

Ragna Møller samler ind

Ragna Møller samler ind
340 kr.  af 1.000 kr.

Ragna Møller samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Ragna Møller

Om lidt banker julen på, og gaverne skal under træet. For hver 100 kroner du donerer sender jeg dig 5 hjemmelavede til og fra kort til julegaverne. Send en pb med din adresse, så jeg er sikker på, at kortene kommer det rigtige sted hen. Tusind tak, fordi du tog dig tid til at støtte en af mange gode sager.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 3 har doneret

MobilePay til 120 kr.

   Dejligt initiativ 🌹 God tur på søndag ♥️

Jette Jensen  100 kr.

   Selvfølgelig støtter jeg :D

Herdis Michaelsen  120 kr.

   Håber du får et godt udbytte af dine anstrengelser ❤️

Se alle donationer