Lotte Langemark samler ind

1.470 kr.  af 500 kr.

Lotte Langemark samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Inge Langemark  120 kr.

Kirsten Langemark  500 kr.

Hej Lotte Ja, jeg vil rigtig gerne give et bidrag😊 Knus søster Kirsten🥰

Ole Langemark  500 kr.