Opret indsamling Opret din egen indsamling

Rose samler ind

Rose samler ind
2.835 kr.  af 2.500 kr.

Rose samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 21 har doneret

Lis Stolberg-Rohr   120 kr.

   Mit bidrag er også en kærlig tanke til min afdøde mor. Hun hed også Rose, og hun fik også diagnosen: sclerose. ❤️🌹Smukke kvinder begge to. 💐😊


Rose
Tusind tak Lis ❤️

MobilePay til 50 kr.

  


Rose
Tusind tak ☺️

Ella  100 kr.

   Jeg håber du har det godt, trods din sygdom.


Rose
Tusind tak Ella ☺️
Jeg har det rigtig godt, trods sygdom.
Håber selvfølgelig der snart findes en kur !

Se alle donationer