Rose samler ind

Rose samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Lis Stolberg-Rohr   120 kr.

Mit bidrag er også en kærlig tanke til min afdøde mor. Hun hed også Rose, og hun fik også diagnosen: sclerose. ❤️🌹Smukke kvinder begge to. 💐😊

Tusind tak Lis ❤️

MobilePay til 50 kr.

Tusind tak ☺️

Ella  100 kr.

Jeg håber du har det godt, trods din sygdom.

Tusind tak Ella ☺️
Jeg har det rigtig godt, trods sygdom.
Håber selvfølgelig der snart findes en kur !