Felix samler ind til sclerose.

620 kr.  af 1.000 kr.

Felix samler ind fordi

Kære venner og familie, jeg samler ind sammen med min familie, til fordel for Scleroseforeningen.
Vi samler ind for dem som lever med sclerose og for dem der ikke længere er her.
Vi mistede alle en god ven i Louise der som kun 39årig mistede livet som følge af et liv med sclerose, og de følgesygdomme det kommer med. Ingen fortjener et så kort liv når man som Louise var så fuld af kærlighed. Fra den første gang vi mødte hende var hun imødekommende og kærlig som ingen anden. Hun vil altid være i vores hjerter.
Derfor vil vi være med til at gøre en forskel for en lidt overset sygdom.

Når indsamlingen når målet vil Felix

Blive ved med at arbejde på opgaven om indsamling og oplysning. ❤️

Josephine  120 kr.

💗💗💗