Karina Aarestrup samler ind

Karina Aarestrup samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning!
D.12. September går min kusine og jeg igen storsmilende rundt med indsamlingsbøtten ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Vi kan desværre ikke nå forbi jer alle på vores rute, men I kan stadig hjælpe og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Karina Aarestrup

Jeg vil med glæde overbringe de indsamlede penge til scleroseforeningen, da jeg inderligt håber man med forskning finder en helbredende behandling til denne forfærdelige sygdom.

Trine Jespersen  100 kr.

Nina Tinghøj  100 kr.