Opret indsamling Opret din egen indsamling

Karina Aarestrup samler ind

Karina Aarestrup samler ind
1.705 kr.  af 2.000 kr.

Karina Aarestrup samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning!
D.12. September går min kusine og jeg igen storsmilende rundt med indsamlingsbøtten ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Vi kan desværre ikke nå forbi jer alle på vores rute, men I kan stadig hjælpe og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Karina Aarestrup

Jeg vil med glæde overbringe de indsamlede penge til scleroseforeningen, da jeg inderligt håber man med forskning finder en helbredende behandling til denne forfærdelige sygdom.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 14 har doneret

Trine Jespersen  100 kr.

  

Nina Tinghøj  100 kr.

  


Karina Aarestrup
Tak for dit bidrag Nina

Mie  100 kr.

   Tak ♥️


Karina Aarestrup
Selv tak Mie:)

Se alle donationer