Jonas og Sofie samler ind

Jonas og Sofie samler ind fordi

Kære venner og familie. Som nogle af jer ved, har vi sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går vi en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Vi kommer ikke forbi jer alle på vores rute, men I kan stadig hjælpe os og give et bidrag her til vores online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og vi vil være dybt taknemmelige for dem alle.

Mange hilsner Jonas og Sofie

Uldbjergs  500 kr.