Karina's Indsamling til scelroseforeningen

Karina samler ind fordi

Kære venner
Som i nok ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Karina

Alle der giver et bidrag til min indsamling skylder jeg et stort kram!!! ;)

Dorthe Schmidt Nielsen  120 kr.

Kære Karina Fik linket af Edith. Håber du har det godt❤️

Karina
Mange tak, det er sødt af dig. ❤

Anna Margrethe Andersen   500 kr.

Fra mor

Moster Edith og Lars  200 kr.

Karina
1000 tak for jeres støtte både for Mig men også fra Martin og resten af sclerose Danmark ❤❤