Birgitte samler ind

1.040 kr.  af 500 kr.

Birgitte samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Pernille  350 kr.

Hej Pernille

Tusind tak for dit bidrag, min veninde og jeg takker mange gang.

God dag

Knus

Per Andersen  350 kr.

Flot Søs, Godt gået. :-)