Shirin Mohamad samler ind

460 kr.  af 500 kr.

Shirin Mohamad samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Ole  120 kr.

Flot Shirin, godt gået.

Mange tak?

Kate Sørensen  120 kr.

Selvfølgelig vil jeg støtte. Mange kærlige hilsner til jer alle

Tusind tak kære Kate

Betty Fievé  120 kr.

Et lille bidrag til forskningen. Tak fordi du samler ind!

Mange tak kære Betty