Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

Hjælp mig i kampen mod sclerose

Hjælp mig i kampen mod sclerose
1.050 kr.  af 1.819 kr.

Ditte Lukowski SAMLER IND FORDI

Nu kom jeg endelig igang med mine 100 km i maj måned sammen med min bedste, firbenede gå-makker og forskellige andre, der gerne vil med ud på dejlige gå-ture. Mit håb med at være med til at samle ind til forskning er, at det en dag vil blive muligt at helbrede sygdommen istedet for kun at kunne bremse den, da det i høj grad ikke kun påvirker den, der har sygdommen, men i lige så høj grad omgivelserne.

Du kan gøre en stor og mærkbar forskel her på min personlige indsamling, ved at støtte med et valgfrit beløb til den vigtige scleroseforskning.

Der er idag 18.189 personer i Danmark der lever med sygdommen og dette tal er desværre stigende. Da jeg sidste år fik diagnosen, var jeg skræmte fra vid og sans, da det eneste, jeg dengang kendte til sygdommen var, at min mors kusine var dybt invalideret af sygdommen, jeg vidste dengang ikke, at man ikke direkte dør af den.

Her på min indsamlingsside har du mulighed for at støtte forskning i sclerose. Alle beløb gør en forskel og pengene går direkte til Scleroseforeningen og derved den vigtige forskning, der skal til for en verden uden sclerose.

På forhånd, af hjertet tak for din støtte.


Hvis du vil læse mere om forskning kan dette gøres her:DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Læs mere om forskning og Scleroseforeningen her

YOU GO 100 KM 2023

Tak til 8 har doneret

Casper   250 kr.

   1 kr for hver af dine km plus det løse

Mette Nielsen  50 kr.

  

Marianne Køpke  100 kr.

   Støtter gerne et godt formål - du er så sej

Se alle donationer