Anne Mette samler ind

Anne Mette samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, og jeg er hoppet på en rute igen i år, men vi har nu også fået mulighed for at lave denne online indsamling. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Moster ❤️  125 kr.

Moster K  350 kr.

I er så seje ❤️ Knus

Niels Mikael Andersen   120 kr.

Sådan en go sag💪🏼 Seje tøser😊 Hils omkring 😊