Belinda samler ind

770 kr.  af 2.000 kr.

Belinda samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Belinda og Peter   250 kr.

Kærlige tanker til jer, alle, både jer i vores tætte omkreds og alle i andre, som er ramt af denne sygdom. ❤️😘

Tusind tak for bidraget.

Helle og Rick Brink  250 kr.

Ved hvor meget denne organisation betyder for dig personligt. Sender varme tanker til familien du støtter op omkring. Knus fra os!

Tusind tak for bidraget.

Linda Gad Nielsen  50 kr.