Opret indsamling Opret din egen indsamling

Belinda samler ind

Belinda samler ind
770 kr.  af 2.000 kr.

Belinda samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 5 har doneret

Belinda og Peter   250 kr.

   Kærlige tanker til jer, alle, både jer i vores tætte omkreds og alle i andre, som er ramt af denne sygdom. ❤️😘


Belinda
Tusind tak for bidraget.
Belinda
Tusind tak for bidraget.

Helle og Rick Brink  250 kr.

   Ved hvor meget denne organisation betyder for dig personligt. Sender varme tanker til familien du støtter op omkring. Knus fra os!


Belinda
Tusind tak for bidraget.

Linda Gad Nielsen  50 kr.

  


Belinda
Tusind tak for bidraget.

Se alle donationer