Lisbet Fisker samler ind

3.745 kr.  af 500 kr.

Lisbet Fisker samler ind fordi

Vi er godt 17.000 danskere, der lever med den kroniske sygdom sclerose. Den påvirker vores liv på forskellige måder, og kan ikke kureres. Det er derfor vigtigt, at der er penge til forskning. Har du lyst til at støtte Scleroseforeningens årlige indsamling, kan du donere via linket senest den 12. September. Så er du med til at give os håb for, at man en dag finder en kur mod sygdommen ♥️

Pia  50 kr.

Fordi I gør et kæmpe arbejde ❤️