Opret indsamling Opret din egen indsamling

Charlotte samler ind

Charlotte samler ind
585 kr.  af 500 kr.

Charlotte samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 5 har doneret

Pernille Philipsen   100 kr.

   ❤️


Charlotte
Tak <3

MobilePay til 250 kr.

   Hej Charlotte, håber du har fået noget ind, alt vel hos jer?? Her går det fint. Knus. Moster E-M


Charlotte
Hej Moster
Ja det har jeg helt sikkert, og når jeg går min rute søndag d. 12. september, så håber jeg på endnu mere. Og tusind tak for dit bidrag. Det er bare med til at gøre en forskel. Knus C

Gitte   65 kr.

   💖


Charlotte
Hey Gitte - tusind tak for bidrag. Du er nu med til at gøre en forskel??

Se alle donationer