Christina samler ind

800 kr.  af 1.000 kr.

Christina samler ind fordi

Kære venner og familie.
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling.
Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle.
Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Sune  150 kr.

💪🏻

Christina
Tusind tak for opbakningen Sune ❤️??

Kathrine   150 kr.

Godt arbejde søde 😊