Christian Borrisholt samler ind

470 kr.  af 500 kr.

Christian Borrisholt samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Wenche Carstens  350 kr.

Tak for din indsats. Min storebror havde sclerose, og for 19 år siden gav hans krop op. Det er bare på alle måder en rigtig træls sygdom.

Marianne Hyldahl  120 kr.

Min mands tvillingebror døde som 50 årig af sclerose. Vi støtter derfor foreningen fast, men giver også gerne et bidrag sammen med dig. Tak fordi du gør en forskel i forhold til forskning af den forbistrede sygdom💖