Pia samler ind - sammen bekæmper vi sclerose

Pia samler ind fordi

Som mange af jer ved, har Emma som kun 17-årig fået konstateret sclerose her i foråret.
Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

MobilePay til 100 kr.

Rita Hauge  200 kr.

Støtter gerne!!

Kirstine  65 kr.

Hej Pia! Der har også været indsamling i Assentoft idag - men vil rigtig gerne også bidrage til jeres indsamling. Håber I når i mål med jeres målsætning for indsamlingen idag.