Opret indsamling Opret din egen indsamling

Rita samler ind

Rita  samler ind
365 kr.  af 500 kr.

Rita samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 4 har doneret

Kirit  200 kr.

   Alle sygdomme er “dumme”. Min far fik Sclerose i en alder af 50. Desværre dengang hvor der ingen medicin fandtes. Han blev 64 år og døden var en udfrielse efter 8 år med hurtigt tiltagende lammelser 😿

Jytte  65 kr.

   Held ig lykke med indsamlingen 🍀😊


Rita
Tusind tak ❤

Mikkel  80 kr.

   Verdens bedste mor ❤️


Rita
Tusind tak verdens bedste søn ❤

Se alle donationer