Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

Mette samler ind

Mette samler ind
2.950 kr.  af 1.818 kr.

Mette er vært til MS MIDDAG 2023

JEG ER VÆRT TIL MS MIDDAG 2023
Den 4. November 2023 vil jeg og de andre MS MIDDAG-værter forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskningen i sclerose. Hver dag kæmper forskerne for at forbedre tilværelsen for de mere end 18.189 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag – og den kamp vil jeg være med til at støtte via min indsamling på dette års MS MIDDAG.

MS MIDDAG handler om nærvær og tid til samtale, hvor alle samtidig er med til at gøre en forskel for de mere end 18.189 mennesker med sclerose og deres pårørende, som har sygdommen tæt inde på livet. 

Her på min indsamlingsside har du mulighed for at støtte forskningen i sclerose. Alle beløb gør en forskel, og pengene går direkte til Scleroseforeningen og derved den vigtige forskning, der skal til, før at vi en dag kan sige, at vi lever i en verden uden sclerose. 

Sclerose er en sygdom, der rammer stadigt flere danskere. Hver dag får 2 nye danskere stillet diagnosen, og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år. 

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i vores fælles kamp mod sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.  
På forhånd af hjertet tak for din støtte til mig og min indsamling, men også til hele Scleroseforeningen.

Tak!

Hvis du vil læse mere om forskning, kan du gøre det her: 

https://www.scleroseforeningen.dk/viden-om/forskning-vi-stoetter DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Alle donationer er fradragsberettigede, hvis du indtaster dit cpr-nr ved check-out.

MS MIDDAG 2023

Tak til 7 har doneret

Karin  250 kr.

   Hermed bidrag :-) Giv mig gerne besked når der er indsamling, jeg går gerne rundt, også på Odden :-)


Mette
Tusinde tak Karin, det er super sødt af dig :)

Brian Lauritzen  300 kr.

  


Mette
Tusinde tak for bidraget Brian og skønt du har lyst til at deltage :) Vi ser frem til en hyggelig aften på lørdag. God tur herop.
Kh Steen & Mette

Katja Dyhr Sørensen  300 kr.

   Kære MetteTak for invitation til ms middag. Det er altid dejligt at besøge dig og denne gang med påhæng. Jeg har glædet mig rigtig meget til denne dejlige aften hvor du (igen) samler os alle sammenTak for dig Knus Katja


Mette
Tak for at I har lyst til at deltage Katja. Jeg glæder mig så mege til på lørdag :) Vi ses jo snart, knus Mette

Se alle donationer