Opret indsamling Opret din egen indsamling

Janni Damgaard Jensen samler ind

Janni Damgaard Jensen samler ind
2.185 kr.  af 1.000 kr.

Janni samler ind fordi

Kære venner og familie.
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 13 har doneret

Zia  50 kr.

   ❤


Janni
Tusind tak Zia❤️

Christina   200 kr.

   Et smil og et bidrag her fra ❤️


Janni
Tusind tak Christina ❤️
Du for lige et smil tilbage

Lotte  200 kr.

   I et håb om at de finder ud af noget så dig og alle de andre der har den lorte sygdom kan få det meget bedre ❤️ Du skal vide at du er den sejeste kvinde. Alt det du klare hver dag trods Sygdommen det er bare for sejt.. Du er verdens bedste veninde og mor ❤️


Janni
Tusind tak Lotte❤️
Dine ord betyder alt og du er der altid for mig?
Kan kun sige det samme tilbage til dig, som mor og veninde❤️

Se alle donationer