Mathias Nørgaard samler ind

6.735 kr.  af 500 kr.

Mathias Nørgaard samler ind fordi

eg hedder Mathias Villadsen og jeg lever med en sygdom.
Jeg blev for to år siden diagnosticeret med sygdomme sklerose. Før jeg blev diagnosticeret med sygdommen, tror lægerne at jeg har levet med den i 8+ år, men den har lagt i dvale og har ikke været til at opdage. Jeg er tidligere elite cykelrytter, hvor jeg trænede flere timer om dagen, hver dag. Dette gjorde at sygdommen lagde i hvile i baggrunden uopdaget.
Jeg opdagede den ved at jeg, omkring min storebrors bryllup, begyndte at se tredobbelt og senere, ikke kunne holde balancen og havde svært ved at bruge mine ben. Dette førte til at jeg blev indlagt og de fandt frem til sygdommen sklerose. Det tog hårdt på både mig og min familie.
Jeg var igennem en længere proces med kommunen for at komme tilbage til arbejde, og finde frem til hvor mange timer jeg kunne holde til, men det førte til at jeg gik ned med stress, og ikke kunne arbejde i næsten et halvt år.

Her trådte skleroseforeningen ind, og hjalp mig. Alle sklerose patienter har mulighed for få psykologhjælp. Psykologer med viden og speciale indenfor sygdommen, og dette hjalp mig enormt meget. Så meget at jeg gjorde min uddannelse færdig og kom tilbage på en fuldtidsstilling. Jeg kan nu med stolthed sige, at jeg starter snart på en ny uddannelse, hos Tryg Forsikring, og en ny jobstilling.

Sklerose er en livsvarrig sygdom, som kan have stor indflydelse på ens liv, men det betyder ikke at man skal lade det kontrollere sit liv. Jeg har til sommer friet til min kæreste, og vi er så småt begyndt at planlægge en ny del af vores liv.

Skleroseforeningen har brug for DIN hjælp til at kunne hjælpe mennesker som mig, der bliver ramt at sygdommen og skal til at ligge hele deres liv om og finde ud af hvordan fremtiden nu skal se ud.

Der bliver forsket i hvordan denne sygdom muligvis kan kureres, og ikke mindst behandles.
Så hjælp dem med at hjælpe folk som mig.
Jeg vil gerne takke min familie, forlovede, mine tidligere fantastiske arbejdspladser og mulige nye, for forståelsen, betænkeligheden og hensynet til mit lidt anderledes liv.

Hjælp mig med at hjælpe andre, ved at donere et beløb herunder, som vil blive doneret til skleroseforeningen, ved landsindsamlingen på søndag.

Mange tak.

Hans Jørgen   200 kr.

Hej Mathias Godt initiativ, Det der med at blivegift, der det stemme som afgivelse af suverænitet 😂 Vi ses Hj

Henrik Pedersen   200 kr.

Fordi du er en rigtig god ven 😘

Lasse Villadsen  120 kr.