Tania Marika Hansen samler ind

1.680 kr.  af 500 kr.

Tania Marika Marika samler ind fordi

Kære netværk

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Liane Skau Poulsen  100 kr.

Bare hils Nurit

Anna  350 kr.

Tak fordi du tager en tur med indsamlings-bøtten:-)

Mathilde Kruse  130 kr.