Opret indsamling Opret din egen indsamling

Evas indsamling

Evas indsamling
170 kr.  af 500 kr.

Eva samler ind fordi

Kære venner og familie. Da jeg gennem årene desværre er støt på mange mennesker med Sclerose. Samt i min omgangskreds har nogen med diagnosen Sclerose. Som er er gode til at bevare deres gode humør, selvom de har diverse udfordringer i dagligdagen.
Derfor vil jeg gerne opfordre til at støtte op om Scleroseforeningens årlige indsamling den 12 September.
For noget af det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Og det er det pengene fra årets indsamling går til.
Derfor støtter jeg selv op og samler ind den 12 September.

Herudover vil Alle kunne hjælpe og give et bidrag her. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle.
Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.Når indsamlingen når målet vil Eva

Hvis jeg når mit mål, så vil jeg trække lod blandt alle, som har doneret og male noget personligt til vedkommende. (Efter aftale med vinderen). Alle deltager uanset hvilket beløb, som de har doneret

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 2 har doneret

Inge Lise Persson  120 kr.

   Godt initiativ

Tina   50 kr.

  


Eva
Tak for donationen Tina ?

Håber du får en super Weekend ?☀️?