Marianne Høgedal Lund samler ind

2.260 kr.  af 500 kr.

Marianne Høgedal Lund samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Lene Edvardsen  120 kr.

Kære Marianne, et lille bidrag til forskningen og din indsamling ❤️ Kh Lene og familie

Tusind tak kæreste Lene ❤️ Hils dem alle

Lea & Simon   100 kr.