Jimmi samler ind mod sclerose

800 kr.  af 1.500 kr.

Jimmi samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Jimmi

Blandt de der donerer trækker jeg heldig vinder som kan vælge mellem følgende Premier. Et pust Sativex der smager af fugtig sommerhus sofa Værdi kr. 18,10 Kaffe med mig og Helle inkl. Boller med smør. Værdi priceless.

JJMP  120 kr.

Chris  100 kr.

Godt klaret

Karina  120 kr.