Opret indsamling Opret din egen indsamling

Trine samler ind

Trine samler ind
2.190 kr.  af 5.000 kr.

Trine samler ind fordi

Kære venner og familie,
Som de fleste af jer ved, har jeg sclerose tæt inde på livet. Det betyder meget for mig at kunne bidrage til Scleroseforeningens landsindsamling, der er ekstrem vigtig for at kunne opretholde foreningens store arbejde indenfor forskning. Forskning og jagten på at opklare sclerosegåden, er det eneste håb der er for at stoppe denne sygdom. Scleroseforeningens årlige indsamling løber af staben d. 12 September 2021. Jeg kommer ikke forbi jer alle, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose. På forhånd af hjertet tak for jeres tid og bidrag❤️

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 17 har doneret

Pia Riis  65 kr.

   👍👏


Trine
Tak Pia❤️

Carsten Willow Sørensen  200 kr.

   Vi skal hjælpe hinanden - godt initiativ, Trine 😘


Trine
Tak Carsten❤️

Rikke  120 kr.

   Også et lille bidrag fra din kusine 😘 Knus


Trine
Tak Rikke❤️

Se alle donationer