Thomas samler ind

Thomas samler ind fordi

Kære venner og familie.
Som I måske ved, har jeg for nyligt fået konstateret sclerose - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling.
Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Joanna og Rafał   1.000 kr.

Sender mange varmt tanker 🌺

Mona Vadstrup Callesen   120 kr.

Tak for sidst det var hyggelig og tjuhej hvor det gik .. vi ses snart hilsner fra Mona og Mogens

Jesper Vejle Nielsen  150 kr.

Vi vil altid være her for dig. Du siger bare til.