Tine Merete samler ind

540 kr.  af 500 kr.

Tine Merete samler ind fordi

Sclerose er en forfærdelig sygdom, som jeg har haft tæt inde på livet, da min (afdøde) far desværre var hårdt ramt. Det eneste, der kan stoppe denne sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Charlotte Tuborg Emcken  300 kr.

Selvfølgelig støtter vi 💪🏻

Tusinde tak

Jesper Gade Holgersen  120 kr.

Tusinde tak ??❤️

MobilePay til 120 kr.