Janne samler ind

250 kr.  af 250 kr.

Janne samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Jeg har desværre ikke mulighed for at gå en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg håber derfor, at I vil hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Lis Skovsted  250 kr.

Dejligt at så mange støtter en god sag.

Janne
Kære mor
Tusind tak for dit bidrag.
Kh.
Janne