Opret indsamling Opret din egen indsamling

Emma-Louise Kofod samler ind

Emma-Louise Kofod samler ind
4.359 kr.  af 5.000 kr.

Emma-Louise Kofod samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 23 har doneret

Victor  350 kr.

   ❤️

Bente Rebold   120 kr.

   Fy for pokker for en grim sygdom 😒 Og at den skal ramme 2 i jeres lille familie 😒 Men ligner du din mor, barerne lille smule, skal du også nok kæmpe dig igennem ❤❤


Emma-Louise Kofod
Mange tak! Jeg håber i vært falde at jeg er lige så stærk som hende (;

Charlotte  100 kr.

   Er i strikkeklub med din søde mor. Hermed et lille bidrag til det gode formål ❤️


Emma-Louise Kofod
Hyggeligt! Tak for hjælpen!

Se alle donationer