Anett samler ind

600 kr.  af 500 kr.

Anett samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Flemming Bo Jensen  150 kr.

Godt gået Anett, du er så sej😘❤️

Anett
Tak Onkel. ❤️ Det varmer?

Kirsten  100 kr.

♥️

Tak Kirsten ❤️

BIRTE  350 kr.