Peter Kresten samler ind

490 kr.  af 500 kr.

Peter Kresten samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Benny Eis / KropsterapeutenFyn   250 kr.

Godt initiativ. Støtter med glæde ❤️

Peter Kresten
Tak benny
Dejligt at du vil hjælpe mig med at hjælpe