Susanne Agnar samler ind

2.420 kr.  af 500 kr.

Susanne Agnar samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Julie Lambæk  50 kr.

Man kan altid undvære en sandwich til sit eget ego fra skolens kantine, men med en viden om, at man kan hjælpe andre mennesker, er det jo det hele værd :)) Især for en af de skønneste dansklærere, som har gjort en verden til forskel for mig :)) Og alle andre skønne sclerosepatienter, som fortjener et godt liv trods sygdom :))

Maria Schytte   100 kr.

Tak for din indsats ❤