Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

Anne-Sophie samler ind

Anne-Sophie SAMLER IND FORDI

I Maj måned går jeg 181,89 km for en verden uden sclerose.

Du kan gøre en stor og mærkbar forskel her på min personlige indsamling, ved at støtte med et valgfrit beløb til den vigtige scleroseforskning.

Sclerose er ikke bare en frygtet sygdom for de 18.189, der lever med sygdommen. Det er også en sygdom, der påvirker de pårørende.

Her på min indsamlingsside har du mulighed for at støtte forskning i sclerose. Alle beløb gør en forskel og pengene går direkte til Scleroseforeningen og derved den vigtige forskning, der skal til for en verden uden sclerose.

På forhånd, af hjertet tak for din støtte.

Hvis du vil læse mere om forskning kan dette gøres her:

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Læs mere om forskning og Scleroseforeningen her

YOU GO 100 KM 2023

Søster   250 kr.

Flere skønne traveture med dig, os og hundene! Kh fra os i nr 9

Anne-Sophie
Vi vil uden tvivl glæde os til flere ture ud i det blå!

Af hjertet tak for dit bidrag, der bliver en vigtig del af forskningsmidlerne til fordel for kuren mod sclerose <3

Anne-Sophie
Vi vil uden tvivl glæde os til flere ture ud i det blå!

Anonym 250 kr.

Anne-Sophie

Anette Hollhammer   250 kr.

Anne- Sophie! Du er for sej. Godt gået

Hvor er du bare sød!