Opret indsamling Opret din egen indsamling

Finn samler ind

Finn samler ind
3.360 kr.  af 1.000 kr.

Finn samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet, fordi min svoger, ven og legekammerat har sclerose. Det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 24 har doneret

Kim Juul Pedersen   120 kr.

  


Finn
Tak fir støtten. Glæder mig.

Nikolaj og Louise  120 kr.

  


Finn
Tak. Også fra Onkel Lars.

Jenny Grundahl  120 kr.

  


Finn
Tusind tak. Dejligt at høre fra dig med dit bidrag. ?

Se alle donationer