Jeanette samler ind

1.215 kr.  af 500 kr.

Jeanette samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Solvej og Morten   65 kr.

Kære dig og andre i samme situation Vi ønsker jer alt den bedste forskning og oplysning til jer og de pårørende!

Tusind tak for jeres bidrag❤️

Mette Vinding Jørgensen  100 kr.

Hej Jeanette. Et lille bidrag fra os til en vigtig sag ❤️ Kh. Ingrid og Mette.

Familien Beck  100 kr.

Sødeste stærke dig, alt godt til dig og familien ❤