Laura Kabell samler ind

Laura Kabell samler ind fordi

Det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg sammen med mine veninder en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Vi kommer ikke forbi jer alle på ruten, men I kan stadig give et bidrag her. ALLE bidrag - store som små - gør en forskel, og jeg er taknemmelig for dem alle. Pengene går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Nat 💚  120 kr.

Frederik  250 kr.