Opret indsamling Opret din egen indsamling

Helle samler ind

Helle samler ind
4.355 kr.  af 500 kr.

Helle samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 23 har doneret

Annette B.  200 kr.

   Ønsker inderligt nogen opdager/opfinder den rette medicin lige til dig , sødeste Helle☀️

Bente og Elo  120 kr.

   God bedring Helle. Knuz fra Kingstrup

Lotte Bisgaard  150 kr.

   Vil gerne støtte det gode formål 🌺god bedring Helle ❤️


Helle
Hej Lotte!
Tusind tak for dit bidrag til forskning i sclerose. Jeg håber det på et tidspunkt bliver muligt at få bugt med den skide sygdom.
Hav en dejlig dag.
Kærlig hilsen
Helle

Se alle donationer