Christina samler ind

500 kr.  af 1.000 kr.

Christina samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går Laura og en veninde en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. De kommer ikke forbi jer på deres rute, men I kan stadig hjælpe dem og mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jde og jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Heidi & Christian   200 kr.

Hej Laura og veninde - hvor er I go’🥰💪🏻God tur - håber solen vil skinne til jer ☀️

Mormor og morgar  250 kr.

God indsamling Laura og veninde

Christina  50 kr.