Opret indsamling Opret din egen indsamling

Lene og Preben samler ind

Lene og Preben samler ind
3.195 kr.  af 750 kr.

Lene og Preben samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.
Vi har 2 piger, der begge er ramt af sclerose, og det er især for dem vi samler ind.

Når indsamlingen når målet vil Lene og Preben

Vi vil - på vore døtres vegne, for det er for dem vi samler ind - blive rigtig glade og stolte over, at vi har sådanne venner og bekendte.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 18 har doneret

Peter & Suzanne  500 kr.

   ❤️❤️


Lene og Preben
Kære Suzanne og Peter
Tusind tak for jeres gavmilde bidrag - også tak på vegne af Ulla og Vibeke - jeres hjælp betyder rigtigt meget for os alle.

Henning Paulsen  200 kr.

   Hej Lene og Preben. Håber at I får en god indsamling.


Lene og Preben
Hej Henning
Tusind tak for dit bidrag til en god sag - vi er meget glade for din hjælp - og for Lene betyder det meget at have sådan en motionsven.

Henry Christiansen  300 kr.

   God måde at støtte på.


Lene og Preben
Kære Sonja og Henry
Tusind tak for jeres gavmilde bidrag til den gode sag - vi har jo sammen sygdommen inde på nærmeste hold.

Se alle donationer