Opret indsamling Opret din egen indsamling

Anette samler ind

Anette samler ind
650 kr.  af 500 kr.

Anette samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 3 har doneret

MobilePay til 100 kr.

  


Anette
Mange tak for støtten?

Charlotte Marsengo  200 kr.

   Hej Anette God initiativ❤️ Håber alt er vel hos dig og dine! Kærlige hilsner Charlotte


Anette
Tak Charlotte fordi du prioriterer midler til dette vigtige formål. Knus?

Tina Birgitte Larsen   350 kr.

   Hej Anette Jeg støtter indsamlingen og et godt formål. Jeg har selv fået konstateret atakvis Sklerose i januar 2020. Det går godt efter omstændighederne 👍. Håber alt er vel hos jer. Kh Tina.


Anette
Mange tak for din støtte, Tina?

Se alle donationer