Anette samler ind

650 kr.  af 500 kr.

Anette samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

MobilePay til 100 kr.

Mange tak for støtten?

Charlotte Marsengo  200 kr.

Hej Anette God initiativ❤️ Håber alt er vel hos dig og dine! Kærlige hilsner Charlotte

Anette
Tak Charlotte fordi du prioriterer midler til dette vigtige formål. Knus?

Tina Birgitte Larsen   350 kr.

Hej Anette Jeg støtter indsamlingen og et godt formål. Jeg har selv fået konstateret atakvis Sklerose i januar 2020. Det går godt efter omstændighederne 👍. Håber alt er vel hos jer. Kh Tina.

Anette
Mange tak for din støtte, Tina?