Mia og familie samler ind

500 kr.  af 500 kr.

Mia samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Mia

Hvis jeg når mit mål, giver jeg kage til den der donerer mest ?

Per og Cecilie  135 kr.

Didde  200 kr.

En lille hilsen fra os i nabobyen 😘

Line Mortensen  65 kr.