Opret indsamling Opret din egen indsamling

Mia og familie samler ind

Mia og familie samler ind
500 kr.  af 500 kr.

Mia samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Mia

Hvis jeg når mit mål, giver jeg kage til den der donerer mest ?

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 5 har doneret

Per og Cecilie  135 kr.

  

Didde  200 kr.

   En lille hilsen fra os i nabobyen 😘

Line Mortensen  65 kr.

   Hej Mia. Da vi fik af vide, at du var havnet i en træls situation, med en sygdom der på en eller anden måde, har indvirkning på dit og din families liv. Satte det ens eget liv i perspektiv og vi reflekterede over at vores “små” problemer bare var små. Hvorimod denne sygdom giver flere ar end vores small issues. Så vi støtter dig til hver en tid. De kærligste hilsner fra os på Funkevænget

Se alle donationer