Opret indsamling Opret din egen indsamling

Steen C T samler ind

Steen C T samler ind
1.190 kr.  af 2.500 kr.

Steen C T samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet og har kæmpet mod den nu i mere end 43 år. I mange år uden nogen kunne se jeg fejlede noget, men har nu måttet kapitulere og sætte mig i fuld elektrisk kørestol. Jeg har betalt prisen, i form af mistet hustru og børn, men på lykkeligste vis fundet ny af begge slags.
Det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor sidder jeg med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kan ikke komme forbi jer alle på dagen, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Steen C T

Jeg vil fortsætte med at arbejde på min drøm om at etablere et feriehjem til (først og fremmest) kørestolsbrugere HELT uden forhindringer, næsten gratis (betaling efter evne) og hor de kan være sammen med familie og få nødvendig plejehjælp. Altsammen i dejlige Thailand

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 6 har doneret

Søren, Rikke, Lukas og Viktor Korsgaard  200 kr.

  


Steen C T
Tusind tak for jeres hjælp, som er vældig påskønnet
kh

Lene   120 kr.

  


Steen C T
Tusind tak for din hjælp, som er vældig påskønnet
kh

Lone, Sibe, Evelyne & Peter  200 kr.

   Held og lykke med indsamlingen!


Steen C T
Tusind tak for jeres hjælp, som er vældig påskønnet
kh

Se alle donationer