Opret indsamling Opret din egen indsamling

Maria Bundsgaard samler ind

Maria Bundsgaard samler ind
2.110 kr.  af 1.500 kr.

Maria Bundsgaard samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 19 har doneret

Majbrit Graff & Irene Hansen  200 kr.

   Vi tænker hver dag på din mor Doris Møller Jensen❤️ Hun er meget savnet. Vi håber, at hun har det godt i himlen med mor og far❤️


Maria Bundsgaard
Mange tak til jer begge, hun er savnet hvert eneste sekund, minut, time dag og uge. Håber også hun har det godt der hvor hun måtte være:)

Preben Ellgaard Hansen  120 kr.

   Hej Maria. Vil gerne støtte denne gode sag så det kunne hjælpe andre. Savner Moster ❤️❤️


Maria Bundsgaard
Mange tak Preben❤️

Verner Martin Møller   120 kr.

   Tak kære Maria Du ved hvad det betyder ♥️


Maria Bundsgaard
Gør det gerne far❤️?

Se alle donationer