Maria Bundsgaard samler ind

Maria Bundsgaard samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Majbrit Graff & Irene Hansen  200 kr.

Vi tænker hver dag på din mor Doris Møller Jensen❤️ Hun er meget savnet. Vi håber, at hun har det godt i himlen med mor og far❤️

Maria Bundsgaard
Mange tak til jer begge, hun er savnet hvert eneste sekund, minut, time dag og uge. Håber også hun har det godt der hvor hun måtte være:)

Preben Ellgaard Hansen  120 kr.

Hej Maria. Vil gerne støtte denne gode sag så det kunne hjælpe andre. Savner Moster ❤️❤️

Mange tak Preben❤️

Verner Martin Møller   120 kr.

Tak kære Maria Du ved hvad det betyder ♥️

Gør det gerne far❤️?