Molly samler ind

Molly samler ind fordi

Kære venner og familie. Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor er jeg en tur ude med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min tur, men I kan stadig hjælpe med at støtte den gode sag, ved at give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose.
Tak for støtten.

Søren  65 kr.

Susanne  50 kr.

♥️