Pia samler ind

415 kr.  af 500 kr.

Pia samler ind fordi

Kære venner og familie jeg synes sclerose er en rigtig uhyggelig sygdom og der mangler fokus på forskning i sygdommen. Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

KME  100 kr.

Katrine Madsen   65 kr.