Opret indsamling Opret din egen indsamling

Marta samler ind

Marta samler ind
1.300 kr.  af 1.200 kr.

Marta samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 9 har doneret

MobilePay til 120 kr.

  

Vita   150 kr.

   Kære Marta🥰 Jeg sender et lille bidrag mens jeg tænker på dig og på Marina, Karin, Annette, Susan og Ann. Tænk at ha mere end en håndfuld veninder der er ramt af den f..... sclerose. Forskning og vilje er vejen frem. Tak fordi du samler ind i dag❤Vita


Marta
Mange tusinde tak for dit bidrag til Kampen mod Sclerose kære Vita ❣️
Vi ses lige pludselig ❤️
Kh Marta

Ingrid  200 kr.

   God tur i spa Jens


Marta
Mange tusinde tak!❣️ Gregers vil tilføje isterninger til hans spa oplevelse ???
Kh

Se alle donationer