Marta samler ind

Marta samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

MobilePay til 120 kr.

Vita   150 kr.

Kære Marta🥰 Jeg sender et lille bidrag mens jeg tænker på dig og på Marina, Karin, Annette, Susan og Ann. Tænk at ha mere end en håndfuld veninder der er ramt af den f..... sclerose. Forskning og vilje er vejen frem. Tak fordi du samler ind i dag❤Vita

Marta
Mange tusinde tak for dit bidrag til Kampen mod Sclerose kære Vita ❣️
Vi ses lige pludselig ❤️
Kh Marta

Ingrid  200 kr.

God tur i spa Jens

Marta
Mange tusinde tak!❣️ Gregers vil tilføje isterninger til hans spa oplevelse ???
Kh