Trine Ravn samler ind

415 kr.

Trine Ravn samler ind fordi

Kære alle

Jeg går en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Helle Ravn Andersen  350 kr.

Tak fordi du gør en forskel♥️

Pia Andersen  65 kr.

Tak fordi du vil samle ind