Opret indsamling Opret din egen indsamling

Alle os med sclerose

Alle os med sclerose
4.710 kr.  af 2.000 kr.

Christina Høyer samler ind fordi

Venner og familie ❤️ Som de fleste af jer nok ved, fik jeg i sommers sclerose tæt ind på livet — jeg er heldig ikke at mærke særlig meget til det, men for rigtig mange er sclerose en tung klods om benet og en følgesvend i livet, som man helst vil være fri for. I fik mig til at falde på røven over jeres støtte og opbakning da jeg fik diagnosen stillet for bare et par måneder siden, så selvom jeg har bingo i sclerose, så har jeg i den grad også banko i de vildeste venner og den vildeste familie nogensinde — og nu er jeg så så fræk at spørge om hjælp igen. Søndag d. 12. September går jeg nemlig en tur med indsamlingsbøtten under Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kan ikke nå forbi jer alle sammen, men i kan stadig hjælpe mig og give et bidrag til indsamlingen lige her. Alle bidrag, store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for alt lige fra en 20’er til bare at få delt mit opslag, så mig og alle de 17.200 andre kan blive en lille smule klogere på sygdommen med de 1000 ansigter. Pengene der bliver samlet ind går til forskning — tak fordi du læste med ❤️

Når indsamlingen når målet vil Christina Høyer

Danse en lille dans — bare fordi jeg kan!

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 17 har doneret

Mai  300 kr.

  

Julie   30 kr.

  

Mouse 🐭  250 kr.

   Den sejeste og modigste jeg kender 🙏🏼❤️

Se alle donationer