Helle Overby samler ind

1.955 kr.  af 500 kr.

Helle Overby samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Tine Elvander   65 kr.

Du er sej Mutti!!

Joan iversen   150 kr.

Tak for at i er med til at gøre en forskel.

Helle Overby
Kære Joan . Mange tusind tak skal du have.?. Håber snart at vi mødes på cafe igen?

Nanna Gerdes   120 kr.

Helle Overby
Kære Nanna. Mange tak for bidraget!